Ydelser

Jeg leverer alle delelementer i presse- og kommunikationsarbejde. Det gælder både den overordnede strategi såvel som de konkrete opgaver såsom den effektive pressemeddelelse, den nyhedsværdige meningsmåling eller det dagsordensættende debatindlæg.

Hjælp til rekruttering af presse- og/eller kommunikationsfolk

Nogle gange er man i en situation, hvor man forstår, at man skal kommunikere. Men man mangler overblikket over, hvordan man helt konkret skal gribe det an.

I den slags situationer, kan jeg hjælpe med at kortlægge, hvad man mangler. Herunder, om man f.eks. mangler en bestemt type kommunikationsmedarbejder eller om man er lige så godt tjent med et ad hoc tilkøb af kommunikationsydelser. Såfremt en kommunikationsmedarbejder er det, I har brug for, kan jeg være med til at rekruttere den rette og lave arbejdsbeskrivelser for ham/hende og i en indkøringsfase tilsikre, at indsatsen er på rette spor.

Få det forkromede overblik

Efter mange år medie-, kommunikations- og public affairsbranchen er min force det forkromede overblik. Det betyder, at jeg nogle gange arbejder sammen med dygtige, engagerede og pligtopfyldende underleverandører. Jeg kvalitetssikrer dog personligt og med stor omhyggelighed alle leverancer, der udgår fra mit kontor.

Specifik og overordnet + kort og langsigtet

Mit speciale er at isolere jeres situation, udfordringer og udviklingsmuligheder på kort og lang sigt. Resultaterne udmønter jeg i konkrete, handlingsanvisende strategier. Jeg kan hjælpe med at gøre de strategiske overvejelser til virkelighed – eller I kan med min hjælp selv få tingene til at spire med udgangspunkt i min altid konkrete og virkelighedstro analyse.

Jeg kontaktes på angela(snabela)angelabrink(punktum)dk.

Angela Brink